• Mudanya Triatlonu’na rekor katılım
  • Mudanya Triatlonu’na rekor katılım
  • Mudanya Triatlonu’na rekor katılım
  • Mudanya Triatlonu’na rekor katılım

    Mudanya’da bu yıl ilk kez düzenlenen ve büyük mücadelelere sahne olan “2024 Mudanya Triatlonu Türkiye Kupası Finali” 485 sporcuyla bu yılın en fazla katılımın olduğu triatlon yarışı oldu.

    Mudanya Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen “2024 Mudanya Triatlonu Türkiye Kupası Finali” 485 sporcuyla bu yılın en yüksek katılımlı yarışı oldu. İki gün süren zorlu yarışlara sahne olan finaller, 2024 yılında Türkiye’de yapılan ve en fazla sporcunun katılım sağladığı triatlon yarışı olma özelliğine sahip oldu. 13 ile 70 yaş arası 485 triatletin, Elit, Genç, Yıldız, Yaş Grupları, M3 ve PTS olmak üzere 17 ayrı yaş kategorisinde yarıştı.

    Finallerin Mudanya için bir ilk olduğunu ve sorunsuz bir şekilde tamamlandığını söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, sporcular, antrenörler ve yakınları ile toplamda bin 500 kişiyi Mudanya’da ağırladıklarını belirtti. Olağanüstü bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ve önümüzdeki yıllarda uluslararası triatlon yarışlarına ev sahipliği yapmak istediklerini vurgulayan Dalgıç, “Mudanya Mütarekesi’nin 102. yılı etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ilk kez düzenlediğimiz finalleri sorunsuz ve kayıpsız bir şekilde tamamladık. Katılımın ve ilginin yüksek olması bizleri çok memnun etti. Sonunda herkesin mutlu olduğu ve kazandığı yarışmada Mudanyamızın poyrazı sporculara ayrı bir heyecan kattı. Gece gündüz çalışarak emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.


    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!

    Yorum Yapın

    Twitter'da Bizi Takip Edin

    Hava Durumu

    Puan Durumu

    Gol Krallığı