MMC Haber Genel Yayın Yönetmeni Elif Melikenur Yıldırım, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, İslam dünyasının bu mübarek gecesini kutladı. Yıldırım, mesajında Mevlid Kandili’nin manevi derinliğine dikkat çekerek, “Peygamber Efendimiz’in doğumunu idrak ettiğimiz bu özel gece, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirecek bir vesile olsun. Dualarımız, ülkemizin ve tüm insanlığın huzur ve refahı için. Bu mübarek gecenin barışa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.


Yıldırım ayrıca, Mevlid Kandili’nin toplumda iyilik, yardımlaşma ve hoşgörü gibi değerlerin yeniden hatırlanmasına vesile olması gerektiğini belirterek, “Kandilinizi en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek gecenin gönüllerimize huzur, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. Tüm okuyucularına sevgi, sağlık ve barış dolu bir kandil diledi.


Bu anlamlı gecede yapılan duaların kabul olmasını dileyen Elif Melikenur Yıldırım, herkesin sevdikleriyle birlikte huzurlu bir kandil geçirmesini temenni etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Twitter'da Bizi Takip Edin

Hava Durumu

Puan Durumu

Gol Krallığı