• Gediz’de Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği
  • Gediz’de Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği

    Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla Fatih Ortaokulu ev sahipliğinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

    Alemlerin Efendisi Peygamber Efendimiz’i yâd etmek ve manevi değerleri öğrencilerle paylaşmak amacıyla Muhipler Camii’nde düzenlenen programa İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur katıldı. Bahadur, Mevlid-i Nebi Haftası’nın her yıl çeşitli etkinliklerle idrak edildiğini belirterek, “Bu haftayı anmak ve manevi değerlerimizi hatırlamak bizler için çok önemlidir. Öğrencilerimizin bu değerleri benimsemeleri, gelecekte daha iyi bireyler olmalarını sağlayacaktır.” dedi.

    Mahmut Bahadur, ayrıca etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Fatih Ortaokulu Müdürü Ramazan Karabacak, okul yönetimi, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Süleyman Yurdakul, Muhipler Camii İmam Hatibi Bülent Alyelken ve Mehmet Akkaş hocalara teşekkür etti.

    Programın sonunda, mahalle halkına ve öğrencilere ikramlarda bulunuldu. Bu anlamlı etkinlik, katılımcılar arasında manevi bir birliktelik oluşturdu.


    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!

    Yorum Yapın

    Twitter'da Bizi Takip Edin

    Hava Durumu

    Puan Durumu

    Gol Krallığı