Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi yoğun yaz döneminin ardından 2024-2025 eğitim öğretim yılı ilk dönem kayıtlarını almaya başladı. 5 yaştan 14 yaşa kadar farklı 20 branşta düzenlenecek eğitimler 7 Ekim 2024 Pazartesi günü başlayacak.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çocuk Üniversitesi yeni dönem kayıtlarını almaya başladı. 2024-2025 eğitim öğretim dönemi ilk yarısı için oluşturulan eğitimler 7 Ekim 2024 Pazartesi günü ders başı yapacak. Cumhuriyet Mahallesi 1933. Sokak No:17 adresinde faaliyetlerini sürdüren Çocuk Üniversitesi’nde 7-14 ve 5-6 yaş aralığında çocukların kabul edileceği, öğrencilerin ilgi ve becerilerine yönelik olarak 20 farklı branş belirlendi.

7-14 yaş aralığındaki çocuklar için; Bilişim ve Teknoloji, Zeka Oyunları, İngilizce, Fransızca, Dini Değerler, Mutfak Atölyesi, Doğa Bilimleri, Görsel Sanatlar, Tasarım Atölyesi, Fiziksel Gelişim, Pastacılık Akademisi branşları açılırken 5-6 yaş aralığındaki çocuklar için ise; Anaokulu, Zeka Oyunları, İngilizce, Dini Değerler, Minik Şefler Mutfağı, Doğa Bilimleri, Görsel Sanatlar, Tasarım Atölyesi ve Fiziksel Gelişim (Jimnastik) sınıfları oluşturuldu.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Twitter'da Bizi Takip Edin

Hava Durumu

Puan Durumu

Gol Krallığı