• Dede ve torun, tartıştığı polisi sandalye ile yaraladı
  • Dede ve torun, tartıştığı polisi sandalye ile yaraladı

    Ordu’nun Ünye ilçesinde dede ve torun, tartıştığı trafik polisinin başına sandalye ile vurarak yaraladı.

    Olay, Liseler Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekipleri, motosiklet denetimi yaptığı sırada 15 yaşındaki ehliyetsiz A.A.D. isimli sürücüyü durdurdu. Ehliyetsiz ve kasksız olduğu öğrenilen sürücüye ekipler cezai işlem uygulamak istedi. Motosikletin durdurulduğu yerde ehliyetsiz sürücü A.A.D.’nin dedesi Abdullah D. de olaya dahil oldu.

    İşlem uygulanacağını söyleyen trafik polisi Erol G.’ye dede Abdullah G. zorluk çıkardı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abdullah D., trafik polisinin başına sandalyeyle vurarak yaraladı.



    Polis bir el ateş etti

    Olayın yaşandığı sırada saldırıya uğrayan Erol G. havaya bir el ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu yaralı polis memuru Ünye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

    Olayın sonrası polis memurunu yaralayan Abdullah D. ile ehliyetsiz ve kasksız motor kullanan torunu A.A.D. gözaltına alındı.

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!

    Yorum Yapın

    Twitter'da Bizi Takip Edin

    Hava Durumu

    Puan Durumu

    Gol Krallığı