Büşra İrem Tirindaz, 16 sene önce boşanmış iki çocuklu olan Tirindaz ,son beş yıl içinde yazıları ve sosyal medya üzerindeki etkinliği ile tanınan bir fenomen. Yaşam tarzı ve deneyimleriyle pek çok kişiye ilham veren Tirindaz, özellikle sosyal medyada ( Instagram ve tiktok) geniş bir takipçi kitlesine sahip. Kendisi, yaşadığı deneyimleri ve gözlemleri aktararak birçok insanın hayatına dokunuyor. 



Büşra İrem Tirindaz, son dönemde gündemi sarsan bir konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal medya fenomeni Şenay Şentürk'ün etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak devlet koruması altına alındığını ve bu süreçte birçok kişiyi ve kendisinide mağdur ettiğini iddia etti. Tirindaz," Şentürk'ün evlilik vaadiyle insanları dolandırdığını ve tehdit ederek kendini kamufle ettiğini"

belirtti.


Tirindaz, çeşitli sosyal medya platformları üzerinden yaptığı açıklamalarla, Şentürk'ün mağdur ettiği kişilerin sesini duyurmayı amaçlıyor. Ayrıca, Tirindaz, suç örgütü çetelerinden içeri girip etkin pişmanlıktan yararlanan ve dışarıda rahatça dolaşan bu tarz kişilerin sıkı takibe alınmasını talep ediyor. Özellikle, suçlu ve sicil kayıtları bozuk olan kişilerin elinde bulunan masum çocukların ve çocuklarımızın devlet tarafından korunmasının önemine vurgu yapıyor. 


Tirindaz'ın ifadelerine göre, bu kadının çocuğu, her gün farklı adamların alkollü masalarında ve suç ortaklarının ortamlarında görüntülenerek kötüye kullanılıyor. Tirindaz, yaşam mücadelesi veren anneler ve ev hanımlarının huzurunu kaçırarak yüzlerce kadının mağdur olmasına sebep olan bu suç makinelerinin devlet tarafından daha yakından izlenmesini istiyor. Ayrıca ‘’ben iki çocuk annesi ve duyarlı bir vatandaş olarak gördüklerime kayıtsız kalmayarak Devletimin bu konuyu araştırmasını talep ediyorum’’ ifadelerini kullandı.


Bu açıklamalar, toplumda geniş yankı buldu ve konuyla ilgili daha fazla bilgi ve müdahale taleplerini artırdı. Yetkililerin ve kamuoyunun bu duruma nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Twitter'da Bizi Takip Edin

Hava Durumu

Puan Durumu

Gol Krallığı