Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yerine atanan yeni Sağlık Bakanı Prof. Dr. Ahmet Memişoğlu’na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.


Yıldırım, ziyareti sırasında Bakan Memişoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, sağlık alanındaki projeler ve gelecekte yapılması planlanan çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede, özellikle pandemi sürecinde sağlık sektöründe yaşanan gelişmeler ve bu süreçte sağlık çalışanlarının gösterdiği fedakarlıklar da konuşuldu.


Binali Yıldırım, ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, “Sayın Memişoğlu’nun sağlık alanındaki tecrübesi ve bilgi birikimi ile önemli işlere imza atacağına inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, ülkemizin sağlık alanında daha da ileriye gitmesi için birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.


Sağlık Bakanı Ahmet Memişoğlu ise, Yıldırım’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Yıldırım’ın destekleri bizim için çok kıymetli. Sağlık alanında ülkemizi daha iyi noktalara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yapın

Twitter'da Bizi Takip Edin

Hava Durumu

Puan Durumu

Gol Krallığı